ETAPE DE LUCRU

Design Interior, Design Exterior, Randari 3D, Consultanta de Specialitate Online

ETAPE DE LUCRU

ICON-INTERIOR-DESIGN

1

Prima noastra discutie

Am sa va prezint in cateva cuvinte stilul de lucru si simultan am sa va arat cateva dintre proiectele pe care le-am finalizat. Cu aceasta ocazie aveti oportunitatea de a cunoaste stiluri de amenajare si materiale cu care se poate lucra in prezent. Este posibil ca o parte dintre aceste noutati sa nu le fi cunoscut, prin urmare veti primi o perspectiva ampla a felului in care doriti sa arate noua amenajare interioara.

2

Prima intalnire in locatia dumneavoasta

Este important ca eu sa cunosc toate detaliile spatiului pe care il doriti amenajat. Fiecare loc poate ascunde un potential de design pe care cei mai multi dintre clienti nu il pot indentifica corect. La fel de bine un spatiu ar putea sa nu poata primi la o maniera confortabila solicitarile pe care le aveti, ele trebuind adaptate situatiei.

3

Masuratori

Precizia este esentiala pentru un proiect reusit. Cu ocazia vizitei sunt preluate toate caracteristicile dimensionale ale spatiului si ulterior transpuse in releveu.

4

A doua discutie

Avand releveul pregatit, vom discuta mult mai usor despre cum va fi compartimentat spatiul si cum ii vom atribui functionalitatea in raport cu cerintele. Acum este cel mai potrivit moment pentru a decide stilul decoratiunilor, tipurile de produse pe care le preferati, nivelul de finisare, bugetul disponibil, si inca multe alte amanunte.

5

Prima prezentare 3D

Este un moment pe care il asteptati cu multa nerabdare. Ne vom intalni si am sa va prezint imaginile 3D cu ajutorul carora veti vedea pentru prima oara o solutie clara a noii amenajari. Multe dintre amanuntele discutate le veti asimila acum extrem de usor, in timp ce va voi prezenta o succesiune de variante de finisaj sau materiale ce pot fi incluse in proiectul de executie. Tot acum se pot realiza modificari pe care le agream de comun acord

6

Vizionare varianta finala a proiectului

Este momentul mult asteptat si care va oferi o imagine realistica a spatiului ce urmeaza sa intre in lucru. Acum veti primidetalii clare in legatura cu materialele si produsele ce vor fi necesare, dar si specificatii tehnice ale intregului proiect. Este deasemenea momentul sa discutam ultimele modificari inainte de inchiderea si definitivarea lucrarilor la acest proiect de design.

7

Finalizarea proiectului

Veti primi varianta finala a proiectului care va contine toate datele necesare implementarii, de la schite tehnice si planuri pentru instalatii necesare confortului spatiului, pana la necesarul si tipul de materiale ce vor fi puse in opera.

Scopul muncii mele este chiar multumirea clientilor mei.

Serviciile pe care vi le propun se vor plia impecabil pe viziunea dumneavoastra, intr-o lucrare de conceptie unica si functionala.

Ai nevoie de mai multe detalii?

Design Interior, Design Exterior, Randari 3D, Consultanta de Specialitate Online

Design Addicted © 2019         Politica de confidentialitate  •  Politica de cookies        Designed by AD Web Design IT