PROIECTE LA DISTANTA

Design Interior, Design Exterior, Randari 3D, Consultanta de Specialitate Online

PROIECTE LA DISTANTA

Astazi distanta intre noi este doar o problema de spatiu. Apropierea pe care tehnologia comunicarii ne-o ofera distruge rapid aceasta bariera, ne permite sa comunicam si sa colaboram pentru proiecte legate de design interior, design exterior, randari 3D, sau consultanta de specialitate.

Bazandu-ne pe aceasta oportunitate sunt deschisa sa initiem proiecte la distanta. Veti primi din partea mea tot sprijinul si atentia de care este nevoie pentru acest tip de serviciu. Va fi suficient sa urmariti pasii pe care ii propun, pentru ca in cel mai scurt timp posibil sa primiti rezultatul muncii mele.

Va invit sa completati raspunsul la intrebarile ce urmeaza, pentru a pune baza proiectului dumneavoastra:

Destinatie Amenajare

(Realizati o descriere a ceea ce doriti sa obtineti din punct de vedere a functionalitatii spatiului. Includeti si detalii estetice, dar si preferinte in legatura cu materialele si finisajele preferate. Scrieti atat cat simtiti nevoia sa-mi transmiteti despre dorintele si asteptarile pe care le aveti ) 


Preferinte Estetice / Stil

(Alegeti unul dintre stilurile de design interior sau exterior pe care il preferati si definiti destinatia spatiului pentru care voi lucra proiectul.) 


ContemporanMinimalisScandinavClasicMild ChenturyIndustrialRustic

Imagini care v-au inspirat

(Folositi cautarea pe internet si alegeti imagini cu amenajari interioare sau exteriore care va inspira. Incarcati imaginile pentru a le discuta impreuna.) Detalii dimensionale ale spatiului

(Realizati si incarcati o schita simpla a spatiului care sa contina dimensiunile si eventual alte particularitati care merita atentie. Puteti incarca inclusiv imagini ale planului oferit de constructor.)

Prin trimiterea acestui formular sunteti de acord cu procesarea datele d-voastra conform Politicii de confidentialitate.

Sunt de acord

Ai nevoie de mai multe detalii?

Design Interior, Design Exterior, Randari 3D, Consultanta de Specialitate Online

Design Addicted © 2019         Politica de confidentialitate  •  Politica de cookies        Designed by AD Web Design IT