SERVICII DESIGN

Servicii de amenajari interioare inovatoare, design interior online, proiectare si mobilare

SERVICII DE DESIGN. RANDARI 3D

icon-simplu

DESIGN INTERIOR

Design Exterior

DESIGN EXTERIOR

housee-icon

RANDARI

icon-4

CONSULTANTA

Randari

DESIGN INTERIOR

Design Exterior

Designul interior reprezinta transpunerea in realitate vizuala a ideilor si necesitatilor functionale pe care dumneavoastra le solicitati unui arhitect specializat. Avantajul oferit de acest serviciu este extrem de important pentru ca veti putea vedea clar cum va arata amenajarea inca inainte ca lucrarile sa inceapa.

Un proiect profesional de design interior se bazeaza pe rigurozitatea pasilor ce trebuiesc parcursi, insa simultan va fi o lucrare flexibila care se va mula cu usurinta pe fiecare detaliu pe care il veti dori proiectat intr-un anumit fel.

Reusita unui astfel de serviciu se bazeaza si pe tehnologia pe care o utilizez, aspect care va simplifica modul de comunicare si intelegere a pasilor pe care ii vom parcurge.

DESIGN EXTERIOR

housee-icon

Scopul serviciului de design exterior este de a crea o imagine clara prin realitatea virtuala a imaginii de final pentru amenajarea spatiilor exteriore, inclusiv a fatadelor de cladiri. Personal sunt incredintata ca designul exterior este o prelungire fireasca si simultan confortabila a stilului amenajarii interioare. Ar fi neplacut sa existe o fractura intre cele doua spatii si pentru acest motiv sunt pregatita sa pun in lucru experienta pe care o am. Profitand de spatiul exterior pe care il aveti in proprietate veti primi o solutie de design exterior care sa corespunza complet necesitatilor personale si ale intregii familii.

In plus, ca o completare binevenita, puteti extinde proiectul de design interior cu unul pentru design exterior al fatadei. Personalizarea fatadei trebuie sa fie caracterizata inainte de orice de bun gust, dar si de integrarea acesteia in arhitctura predominanta a zonei.

RANDARI

icon-4

Tehnologia in arhitectura reprezita solutia prin care clientii pot privi in viitor. Un viitor apropiat, pentru ca un proiect o randare 3D va ajuta esential la formarea unei imagini reale pentru finalul unui proiect de amenajare.

Daca ideile arhitectului pentru un proiect de design interior sau design exterior sunt perfecte, pentru dumneavoastra serviciul de randare 3D reprezinta exact ceea ce aveti nevoie pentru a lua o decizie corecta.

In practica, randarea 3D va genera o fotografie extrem de realistica a spatiului asupra caruia se lucreaza. Materiale, texturi, umbre, nuante, iluminare, pozitionare, toate aceste detalii sunt prezente in imaginea obtinuta prin randare.

Cu cat amanuntele pe care le discutam anterior, cu referire la toate preferintele pe care le aveti, cu atat rezultatul unei randari va fi mai apropiat de asteptarile justificate pe care le aveti de la un proiect de design profesional.

Avantajele acestui serviciu se vor transfera direct in timpul pe care l-ati petrece alegand si comparand diferite solutii si materiale de finisare, iar acest lucru conteaza in buget, dar si pentru timpul de executie al proiectului de amenajare interioara sau amenajare exterioara.

CONSULTANTA

Randari

Consultanta in domeniul designului de interior sau exterior este deja recunoscuta ca fiind principala modalitate prin care reusita unui proiect este asigurata. Principiul care ma ghideaza este ca fiecare om sa-si faca cat mai bine meseria. Este gresit sa credem ca ne pricepem la orice, lucru care nu de putine ori se vede la propriu in special in ceea ce priveste designul ambiental.

Pentru aceste motive va asigur ca serviciul de consultanta pe care il pot oferi in acest domeniu este la nivel profesional si are capacitatea de a asigura finalizarea unor lucrari de amenajari care va vor incanta ani la rand.

Consultanta este parte integrata a pasilor de lucru ai unui proiect. Ea va fi concentrata si adaptata nevoilor dumneavoastra in materie confort si accesibilitate ce trebuie sa rezulte din proiectele pe care le finalizez.

PROIECTE LA DISTANTA

Design Interior, Design Exterior, Randari 3D, Consultanta de Specialitate Online

Design Addicted © 2019         Politica de confidentialitate  •  Politica de cookies        Designed by AD Web Design IT